Behandelingen

Traditionele Thaise massage

De traditionele Thaise massage is één van de oudste genezingsmethoden en ontstond, samen met het Boeddhisme, ruim 2.500 jaar geleden. Het is gebaseerd op een systeem van energielijnen, zen genoemd.

Hierbij wordt lichaamsgewicht in combinatie met duimen, handpalmen, knieën, ellebogen en voeten gebruikt om het hele lichaam te strekken en te kneden.


Oliemassage

Oliemassage is een ontspanningsmassage waarbij het lichaam zacht gemasseerd wordt met olie. Sommige mensen vinden deze massage prettiger dan een intensieve massage met druk en knijptechnieken.

De oliemassage stimuleert de bloedsomloop, vitaliseert de huid en is zeer ontspannend.


Gezichtsmassage

Een heel ontspannende massage die ook goed is tegen kwaaltjes zoals stress, hoofdpijn, ...
Door de zenuwen in de huid op een milde manier te stimuleren produceren de hersenen het hormoon oxitosine, ook wel gekend als het "knuffelhormoon".

Door deze behandeling krijgt jouw gezicht de volgende voordelen:
- Vermindering van cortisol ("stresshormoon") zodat je minder stress hebt en minder kans krijgt op hoofdpijnen.
- Verbetering van de lymfedoorstroming en ontwikkeling van immuuncellen.
- Stimuleren van dopamine- ("gelukshormoon") en serotonineproductie.
- Betere flexibiliteit van jouw gewrichten.

Kortom een verbetering naar een kalme geest in een ontspannend lichaam met een goed gemoedsgesteldheid.


Nek-, schouder- en rugmassage

Stress kiest vaak de nek, schouders en rug om zich te nestelen. Een nek-, schouder- en rugmassage is dan ook uitermate ontspannend en verlicht de stress op deze plaatsen.


Indian head massage

- Relieves body, neck and back pain
- Provides relief from migraine and headache
- Boost the energy levels
- Increase concentration and focus
- Improve lymphatic flow and blood circulation
- Increase the flexibility and mobility of neck and shoulder
- Enhance the quality of sleep


Zwangerschapsmassage

Tijdens een zwangerschap is er een extra belasting op het lichaam van de aanstaande mama. Verschillende delen van het lichaam komen extra onder spanning te staan en moeten weerstaan aan verhoogde druk.

Door een aangepaste zwangerschapsmassage verlichten we tijdelijk de spanningen in het lichaam. De rugmassage wordt in zijlig uitgevoerd, voor de benen voorzien we een zachte lymfedrainage, maar ook de voeten en de schouders worden onder handen genomen.

Dit geeft een echte ontspanning van de spieren en de massage wekt ook extra energie op. Dit komt zowel ten goede aan het lichaam van de aanstaande mama als de baby in de buik.


Thaise kruidensauna

Zorgvuldig samengestelde kruidenmengelingen worden gestoomd waardoor kruidenaroma's worden geabsorbeerd door het lichaam. Het lichaam krijgt een hogere temperatuur waardoor de huidporiën openen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Het lichaam wordt ontgiftigd, afvalstoffen en overtollig vet worden afgevoerd, de huidporiën worden gereinigd en de huid geconditioneerd.

Verder is deze sauna bijzonder heilzaam voor huiduitslag of jeuk, menstruatiepijn en versterkt het lichaam ter voorkoming en genezing van bacteriële aandoeningen.


Thaise postpartum relaxpakket

Dit pakket is gericht op mama's die graag snel na de bevalling gezond, ontspannen en vol energie voor zichtzelf en hun baby willen zorgen.

De behandeling kan starten vanaf de 3de dag na de bevalling of 4 tot 6 weken na een keizersnede.

Het bestaat uit manuele massage met specifieke kruidenstempels en stoombehandelingen. Hierdoor zal je bekken sneller herstellen, heb je minder last van postnatale pijnen, zal je heup-, rug-, schouder- en nekpijnen verlichten, heb je een gezonde lactatie, betere bloedcirculatie en balancering van de hormonen.


Je voeten hebben behoorlijk wat te verduren. Dag-in dag-uit leg je er wel heel wat kilometers mee af.

Een detox bad is een heerlijke ontspannende manier om je lichaam te ontgiften, afvalstoffen uit je lichaam te laten verdrijven en je lichaam heilzame mineralen en vitaminen laten absorberen. Hierbij maken we gebruik van Himalayazout* dat dezelfde 84 mineralen en sporenelementen die te vinden zijn in het menselijk lichaam.

Onze voeten zijn een volwaardige en volledige representatie van de energie in het hele lichaam door de verschillende drukpunten die zich daar bevinden. Door bepaalde punten onder je voet te stimuleren kun je bepaalde blokkades in je lichaam opheffen en kan de energie weer vrij kan stromen. De zelfhelende werking van je lichaam wordt gestimuleerd en afvalstoffen kunnen je lichaam verlaten.

* Ongeveer 200 miljoen jaar geleden waren er gekristalliseerde zeezoutbedden die bedekt waren met lava. Het zout is bedekt geweest met sneeuw en ijs voor millennia, dit gaf een beschermlaag tegen de hedendaagse vervuiling waardoor het zout zijn zuiverheid kon behouden.

0
Created with Mozello - the world's easiest to use website builder.

 .